1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

28 липня – День Української Державності!

Шановні мешканці району!

28 липня Україна відзначає День Української Державності. Це свято  встановлено Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення.

День Української Державності запроваджений на утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, а також для становлення історичного зв’язку між нинішніми  українцями з багатьма поколіннями нашого народу.

День Української Державності нероздільно пов’язаний із розвитком війська та тисячолітніми військовими традиціями. Українці – захисники нашої державності – нащадки воїнів-русичів, козаків, січових стрільців, вояків УПА.

Сьогодні сучасні Збройні Сили України, стримуючи агресора, захищаючи суверенітет і незалежність Української держави, доводять, що українці ніколи не віддадуть своєї незалежності і не зламаються зсередини.

В цей день та й надалі нам необхідно продовжувати берегти єдність та працювати задля Перемоги. Це найважливіші національні завдання, які всі ми обов’язково виконаємо.

Зі святом вас шановні мешканці району! Бажаю миру та добробуту усім!

Слава Україні! Героям Слава!

Перемога за нами!

Голова

Начальник районної

військової адміністрації                                                                         Геннадій БАМБУРА