1. /
  2. Новини
  3. /
  4. БОЛГРАДСЬКЕ РАЙОННЕ УПРАВЛІННЯ ГУ...

БОЛГРАДСЬКЕ РАЙОННЕ УПРАВЛІННЯ ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗВЕРТАЄТЬСЯ ДО МЕШКАНЦІВ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ

Цього спекотного літа водні акваторії Болградського району стають для людей незамінним способом підбадьоритися, зняти втому, набратися сил або ж просто сховатися від пекучого сонця через заборону купання на узбережжях Чорного моря.

Проте багато громадян, ігноруючи попередження, адресовані їм із екранів телевізорів, радіо, зі сторінок газет та інтернет мережі, забувають, що є правила, дотримання яких, убереже від небезпеки на воді і біля неї. І, як підсумок, практично щодня на номери телефонів «101» і «102» надходять повідомлення про жертви необережного купання. Прикладом сталась трагічна ситуація 19-го серпня 2022 року. На березі ставка села Дмитрівки Болградського району Одеської області знайдене тіло 22-річного чоловіка.

Усього від початку року в Болградському районі водна стихія забрала життя 2 людей, у тому числі 1 дитини.

Потрібно зазначити, що більшість утоплень трапляються на водоймах, не призначених для купання. Тим не менш, відпочивальники усвідомлено заходять у річку або ставок, на березі якого стоїть стенд із погрожуючим написом “Купання заборонено”.


Вкотре, Болградського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області звертає Вашу увагу, що на території Болградського району дозволених місць для купання НЕМАЄ!