1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВІДВІДАВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ВІДВІДАВ АРЦИЗЬКУ ГРОМАДУ

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій БАМБУРА з робочим візитом відвідав Арцизьку громаду. Геннадій Васильович спільно з секретарем Арцизької міської ради Ольгою Добряковою, заступниками та керівниками структурних підрозділів Арцизької міської ради і Болградської РВА провели нараду з вирішення проблемних питань, з якими стикається громада під час своєї діяльності.

Під час наради були обговорені питання підготовки соціальних об’єктів до опалювального сезону, облаштування захисних споруд, підготовка доріг до зимового періоду, а також підготовка навчальних закладів громади до нового навчального року.

Як зазначив начальник відділу інфраструктури містобудування та архітектури, ЖКГ , екології Болградської РВА Аркадій Радулов необхідно в першу чергу забезпечити соціальні заклади громади твердим та альтернативним паливом, а також активізувати роботу по укладанню договір на заготівлю зазначених видів палива.

Також начальник Болградської РВА ознайомився з ходом проведення робіт з облаштування захисних споруд у закладах освіти м. Арциз. Облаштування укриттів наразі є головним завданням усіх закладів освіти району у процесі підготовки до нового навчального року.

Згідно рекомендацій, наданих спеціалістами ДСНС , керівники навчальних закладів громади приводять захисні споруди у готовність до використання.

Також в громаді продовжується робота щодо дооблаштування та дооснащення захисних споруд в інших будівлях.