1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИКОРДОННИКИ В БОЛГРАДСЬКОМУ ТА...

ПРИКОРДОННИКИ В БОЛГРАДСЬКОМУ ТА ІЗМАЇЛЬСЬКОМУ РАЙОНАХ ЗАПОБІГЛИ РОЗПОВСЮДЖЕННЮ КОНТРАФАКТНИХ ТОВАРІВ

Розповсюджувача контрафактних цигарок🚬 затримали вчора прикордонники Ізмаїльського загону в одному з сіл Болградської ОТГ, що знаходиться у контрольованому прикордонному районі. В ході реалізації оперативної інформації, охоронці кордону зупинили автомобіль ВАЗ, під керуванням місцевого жителя. В результаті огляду транспортного засобу прикордонники виявили 2 тисячі пачок цигарок в асортименті з акцизними марками Республіки Молдова. Водій не надав жодних документів, що вказували б на походження товару.

Окрім цього, було встановлено, що 51- річний чоловік планував реалізовувати продукцію за місцем проживання. Окрім, цього днями прикордонники Ізмаїльського загону спільно з поліцейськими на одному з блок постів Кілійської ОТГ зупинили мікроавтобус «Форд» набитий тютюновими виробами🚬 та алкогольною продукцією🥃 без акцизних марок.

У водія, 41-річного мешканця міста Кілія, жодних документів на товар не було. Усього правоохоронці виявили понад 2 тисячі пачок цигарок в асортименті, 20 літрів горілки та 90 літрів алкогольної речовини, ймовірно коньяку.

Загальна сума вилученого товару в двох випадках склала майже 170 тисяч гривень💵.

За ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» та ст. 227 КК України «Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції» охоронці держрубежів направили повідомлення до поліції