1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЦИФРОВІЗАЦІЯ ЙДЕ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЦИФРОВІЗАЦІЯ ЙДЕ У ШКОЛИ

З 1 вересня 2022 року всі заклади загальної середньої освіти Арцизької територіальної громади перейдуть на електронні журнали та щоденники. Раніше за такою практикою працювали лише Арцизький ліцей № 5, та Арцизький опорний заклад № 1 – ліцей .

Платформа «Нові знання»,на якій будуть працювати з електронними журналами і щоденниками усі заклади, забезпечує вчителів, батьків та учнів цілодобовим доступом до шкільних оцінок, статистики відвідуваності та інших ресурсів електронного класного журналу.

Очікуємо, що ця система буде зручною для вчителів і допоможе налагодити комунікацію із батьками, зокрема — під час організації дистанційного навчання.
Учителі зможуть публікувати дані про рівень успішності діток, розклад уроків, списки відвідування, домашні завдання тощо. А також — залишати свої коментарі та поради. Натомість батьки та учні отримують доступ до інформації за допомогою особистого логіна та пароля. Така система суттєво спрощує роботу вчителів (їм вже не потрібно постійно виписувати оцінки в щоденник кожного учня), допомагає з навчанням діткам (їм легше слідкувати за розкладом й домашніми завданнями) і дає батькам можливість контролю (щоразу телефонувати із запитаннями до вчителів уже не потрібно).

Наразі, своїм досвідом впровадження електронних документів ділиться МАЛЮК Наталія, заступниця директора Арцизького ліцею № 5 зі своїми колегами.

За інформацією Арцизької міської ради