1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У БОЛГРАДІ ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ...

У БОЛГРАДІ ВІДБУЛАСЯ УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ПІДНЯТТЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ

23 серпня вся Україна вшановує одну із головних державних святинь — Державний Прапор України. Це символ нашої держави, втілення національної єдності, честі та гідності, історії і сьогодення.

Сьогодні на центральної площі м. Болграда відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапору України.

Під звуки державного гімну почесне право підняти Державний Прапор України було надано військовослужбовцям Болградського РТЦК та СП.

У заході взяли участь керівництво району та керівники структурних підрозділів.

 Трагічні й водночас героїчні події перетворили національний прапор на справжнє знамено боротьби за свободу, демократію та незалежність. Хвилиною мовчання присутні  вшанували пам’ять тих, хто під небесно-золотими кольорами віддавав життя за нашу країну.

 Згідно з традицією, яка склалась у Болградському районі, за вагомий внесок у розвиток певної галузі  Державний Прапор України цього року  вручили військовослужбовцям, які захищають незалежність та територіальну цілісність України.

Начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура вручив Державний Прапор України начальнику групи цивільно-військового співробітництва військової частини А2613, голова Болградської районної ради  Михайло Садаклієв вручив начальнику командного пункту військової частини А 7350 та голова Болградської міської ради Сергій Димитрієв – заступнику Болградського територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Синьо-жовтий прапор об’єднує всіх нас, українців, у боротьбі за Незалежність. Ми – представники великого, волелюбного, відважного народу з тисячолітньою історією.