1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: СПОРТ, МУЗИКА,...

НОВИНИ ГРОМАД: СПОРТ, МУЗИКА, КІНО: У СЕЛІ ЗАЛІЗНИЧНЕ БОЛРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ ВПЕРШЕ ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ

Як відомо, цього року Україна вперше офіційно відзначила День молоді 12 серпня – у Міжнародний день молоді. Скромно, але цікаво відсвяткували його і в селі Залізничне Болградської громади.

Цикл заходів розпочався зі змагань з настільного тенісу, у яких взяли участь команди учнів школи. Суддею ігор виступив Валерій Паламарчук.

Згадати молодість вирішили й ті місцеві жителі, які вже не входять до когорти молоді, але молоді душею і дуже люблять настільний теніс.

Нагородження переможців грамотами відділу культури, туризму, молоді та спорту Болградської міської ради, а також ракетками з м’ячиками для настільного тенісу відбулося у ході офіційного відкриття свята біля Залізничненського Будинку культури.

«Я вітаю всіх наших молодих людей зі святом. Бажаю кожному здоров’я, якнайшвидшого миру, щоб наступний День молоді ми відсвяткували яскравіше і масштабніше», – звернулася до присутніх староста села Залізничне Світлана Гергі.

Після чого було дано старт невеликій музичній програмі, підготовленій працівниками Залізничненського БК та учнями, вчителями Залізничненського навчального закладу. Почалася вона з пісні-символу нескореної України – «Ой лузі червона калина…».

А потім знову був спорт. У дружньому матчі з волейболу взяли участь дві команди – команда вчителів та школярів та команда із дорослих представників села, серед яких і родина переселенців. В результаті перемогу з рахунком 2:0 здобули молоді, за що були нагороджені двома волейбольними м’ячами. Щоправда, один із них фаворити матчу вирішили залишити у спортзалі, щоб охочі, незалежно від віку, мали змогу збиратися на змагання.

Завершилося свято молодості переглядом фантастично-пригодницького фільму «Джуманджі», трансляція якого проводилася під відкритим небом – на спеціально розгорнутому екрані та килимками для глядачів.

Вийшов невеликий, але дуже душевний день, за яким вже скучили не лише діти та молодь, а й дорослі.

За інформацією Болградської міської ради