1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: УЛЮБЛЕНОМУ МІСТУ...

НОВИНИ ГРОМАД: УЛЮБЛЕНОМУ МІСТУ ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ: З НАГОДИ 201-Ї РІЧНИЦІ БОЛГРАДУ ПРОЙШЛА ПЕРША ГРА ТУРНИРУ З ВОЛЕЙБОЛУ

Учора на спортивному майданчику мікрорайону «Черемушки» відбулась перша гра турніру з волейболу, присвяченого до Дня міста Болград.
Загалом в змаганнях прийняли участь п’ять команд. Чотири постійні й вже відомі – «Городок», «Черемушки-1», «Черемушки-2» , «Міськрада» та дебютували одна нова – команда учнівської молоді Болграду «Моноліт».
Відкрила турнір секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, яка привітала спортсменів з прийдешнім святом – Днем народження Болграду, та побажала усім цікавої гри, здорового азарту, високих досягнень.
Змагання дійсно вийшли цікавими й захоплюючими. А підсумки наступними. Перше місце посіла команда «Городок», друге – «Черемушки-1», третє – команда «Міськрада».
Але це ще не все. Наступна зустріч аматорів-волейболістів відбудеться 13 серпня о 17.00 годині на спортмайданчику в районі третього військового містечка.
Болградська міська рада запрошує прийняти участь всіх, кому до душі такий вид спорту як волейбол. З приводу прийняття участі у змаганнях за довідками можна звертатися за тел. 04846 4 12 59.
Зазначимо, що традиція проводити турнір з волейболу серед команд Болграду напередодні Дня народження міста була започаткована ще в 2015 році й відтоді залишається популярною.

За інформацією Болградської міської ради