1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЗУСТРІЧ СЕЛИЩНОГО...

НОВИНИ ГРОМАД: ЗУСТРІЧ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ САВИ ЧЕРНЄВА З ЗАСНОВНИКОМ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ERMSTAL HILFT» СІМОНОМ НОВОТНІ

29 серпня відбулася зустріч Тарутинського селищного голови Сави Чернєва з засновником благодійного фонду «ERMSTAL HILFT» Сімоном Новотні та керівником Тарутинського німецько-культурного товариства «Бессарабський дім» Світланою Крук. У зустрічі взяли участь: секретар селищної ради Анетта Куракова, секретар виконкому селищної ради Олена Абрамова, заступники селищного голови Олена Сілоч та Валерій Дундер.

Сімон Новотні протягом багатьох років підтримує дружні стосунки з мешканцями Бессарабії. Разом зі своїм колегою Мартіном Зальццер Сімон створив благодійний фонд «ERMSTAL HILFT», який допомагає та підтримує українців.

За активну життєву і громадську позицію, особистий внесок у розвиток Тарутинської територіальної громади та волонтерського і благодійного руху Сава Чернєв вручив Сімону Новотні орден «За видатні досягнення у сфері міжнародного співробітництва» Всеукраїнського об’єднання «Країна» та Грамоту Тарутинської селищної ради.

Нещодавно від благодійного фонду “ERMSTAL HILFT” 35-ій пожежно-рятувальній частині Одеської області було передано пожежне обладнання, генератори, рятувальний автомобіль; також до Тарутинської громади поступили засоби особистої гігієни, ліжка, інвалідні візки з милицями.

Цього разу Сімон Навотні передав матеріальну допомогу для тяжко хворих дітей мешканців Тарутинської громади. Крім того Сімон передав допомогу для Збройних Сил України.

Завдяки таким шляхетним людям, як Сімон Навотні, їх небайдужості до долі українців, їх підтримці мешканців України в тяжкі часи – наша країна обов’язково переможе! Дякуємо благодійникам за турботу і участь, дякуємо за щирі і чуйні серця. Разом – ми сила!

За інформацією Тарутинської селищної ради