1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАДИ: ПІДСУМКИ БЛАГОДІЙНОЇ...

НОВИНИ ГРОМАДИ: ПІДСУМКИ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «АВТО ВІД ГРОМАДИ ДЛЯ ЗСУ»: ЗА ОДИН ДЕНЬ – 65 000 ГРН

Мешканці Арцизької громади за один день зібрали 65 тис грн на авто для ЗСУ.

Про це повідомив Арцизький міський голова Сергій Парпуланський на своїй сторінці у Фейсбук.

«Саме з такими результатами завершили потужну благодійну акцію «Авто від громади для ЗСУ», яка проходила днями в усіх населених пунктах нашої громади.

Незважаючи на фінансові складнощі, мешканці та гості нашої громади підтримали акцію, і за один день нам вдалося зібрати 65 000 грн для наших захисників.

Дякую кожному, хто долучився до акції та зробив благодійний внесок.

Окремий респект нашим організаторам, старостам, спортсменам, освітянам, діячам культури, волонтерам, комунальникам, підприємцям, медпрацівникам, правоохоронцям, активній молоді громади за ідею, сміливість і організацію.

Усі кошти наразі передані раді підприємців Арцизької громади. Та, на жаль, їх не вистачає для придбання автівки. Автомобіль марки Mitsubishi L 200 коштує приблизно 12-13 тис доларів, тому ми проводжуємо збір.

Далі визначимо пункти додаткового збору коштів та повідомимо про місця їх розташування», – йдеться у дописі Сергія Парпуланського в соцмережах.

Також долучитися до збору коштів на придбання авто можна, переказавши кошти на рахунок ГО БМК “АКТИВ”:

Код отримувача: 37497474

Рахунок одержувача: UA353052990000026005004904694

Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”.

Під час підбиття підсумків благодійної акції, Арцизький міський голова вручив Подяки велоспортсменам, які допомогли організувати благодійний велопробіг “ПЕДАЛІ КРУТИ – ЗСУ ДОПОМОЖИ”: Євгену Волкову, Ганні Каралі, Олександру Леденьову та Максиму Брусенському.

За інформацією Арцизької міської міської ради