1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ РАЙОНУ: ЗУСТРІЧ З...

НОВИНИ РАЙОНУ: ЗУСТРІЧ З ПРЕДСТАВНИКОМ БЕССАРАБСЬКИХ НІМЦІВ ТА КЕРІВНИКОМ ТОВАРИСТВА «БЕССАРАБСЬКИЙ ДІМ»

06 серпня 2022 року Тарутинський селищний голова Сава Чернєв провів зустріч з Симоном Навотнім представником бессарабських німців у м. Штутгарт та засновником, Світланою КРУК.

В ході зустрічі для вирішення нагальних питань, було передано 35-й державній пожежно-рятувальній частині 9-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Одеській області пожежні драбини, рукава та шланги, генератори, рятувальний автомобіль та запасні колеса. Також, для потреб Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Тарутинської селищної ради були передані засоби особистої гігієни, ліжка, інвалідні візки та милиці. Крім того, отримані приватні посилки для мешканців громади.

Тарутинська селищна рада висловлює щиру подяку сильній духом та благородній людині Симону Навотньому, який поєднує традиції бессарабських німців та мешканців бессарабських земель нашого краю протягом тривалого часу, а особливо під час війни. Саме в цей період для підтримки українського народу ним було створено благодійний фонд «DANISH REFUGEE COUNCIL».

За інформацією Тарутинської селищної ради