1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕРПНЕВІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура,  фахівці відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Болградської РВА,  представник Болградського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області ,керівники органів управління освітою міських, селищних та сільських рад  району та голови первинних профспілкових організацій з питань освіти в онлайн-режимі взяли участь  у серпневій конференції педагогічних працівників Одеської області «Особливості освіти Одещини в умовах воєнного стану», яка пройшла під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченко.

Крім того, заступник начальника Болградської РВА Денис Байлук  також прийняв участь у зазначений конференції у м. Одеса.

Як зазначив, начальник Одеської ОВА Максим Марченко в Одеській області освітній процес в навчальних закладах буде проходити в змішаному форматі, в залежності від безпекової ситуації в регіоні.

Під час конференції були обговорені  особливості проходження освітнього процесу в умовах воєнного стану.

За результатами конференції начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура надав відповідні доручення керівникам органів управління освітою міських, селищних та сільських рад  району щодо проведення нового 2022-2023 навчального року.