1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ЗВЕРНЕННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ДО ДНЯ ВИЗВОЛЕННЯ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

27 серпня – 78-ма річниця визволення Болградського району та Одеської області
від фашистських загарбників

Шановні герої фронту і тилу, жителі Болградського району!


Прийміть мої щирі вітання з нагоди 78-ї річниці визволення нашого району та Одеської області від нацистських загарбників. 27 серпня – одна з найсвітліших дат, яка навічно вписана в історію нашої малої Батьківщини. 78 років тому наші війська, долаючи запеклий опір ворога, звільнили Болградський район та Одеську область від ворога.


Цього дня ми згадуємо всіх тих, хто поліг у кривавому бою, хто після Перемоги помер від ран, хто не дожив свого віку, не долюбив, так і не побачив своїх ненароджених дітей. Вічна слава всім, хто загинув смертю хоробрих у партизанських загонах та підпіллі, у катівнях і таборах смерті, пішов із життя від хвороб, голоду і негараздів.


Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Низько вклоняємося та складаємо глибоку шану Дітям війни, які на своїх плечах винесли тягар у повоєнні роки та підняли країну з руїн.


Сьогодні нам знову довелось відчути тяготи війни. Наші захисники, стримуючи агресора, захищаючи незалежність України, доводять, що українці ніколи не віддадуть своєї незалежності і не зламаються зсередини.


У цей пам’ятний день ми повинні вкотре усвідомити значення таких слів, як мир, порозуміння і примирення. Нехай єднає нас усіх любов до України, любов до рідного краю, а безсмертний подвиг захисників України надихає нас на Перемогу з агресором та добрі справи в ім’я нашої держави.

Голова
Начальник районної
військової адміністрації Геннадій БАМБУРА