1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ГЕННАДІЯ БАМБУРИ

25 серпня – 201-а річниця заснування міста Болград

Шановні мешканці міста Болград!

Від усього серця вітаю вас із 201- ю річницею заснування міста!
Впродовж багатьох століть Болград був і залишається джерелом невичерпної духовної енергії і добра. Це свято об’єднує усіх, кому дороге місто – його вулиці, будівлі, сквери, парки і храми, його героїчне минуле і трудове сьогодення. Ми з вдячністю згадуємо всіх, хто творив його славетну історію, збагачував традиції, розбудовував та боронив від ворога.

Болград може пишатися тим, що в ньому народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей. Усі досягнення, якими багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Дякую всім мешканцям, які небайдужі до долі рідного міста, а особливо представникам старшого покоління, мудрим наставникам, тим, хто пройшов різні випробування, але не зламався та продемонстрував гідний приклад служіння своєму краю, змінюючи своєю працею кожен день життя на краще.

Цього року ми святкуємо День міста в умовах воєнного стану. Багато наших захисників, уродженців м. Болград, зараз захищають незалежність України на передовій. Віримо в наших Героїв, у всіх, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю й молимося за них.

Від усієї душі вітаю всіх мешканців м. Болград зі святом. Бажаю, щоб з кожним роком наше місто ставало ще затишнішим і комфортнішим, щоб заможніше жилося його жителям, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного, щоб спільне свято – День народження нашого міста, завжди єднало і гуртувало нас в одну дружню міцну родину.
Нехай у місті завжди панують мир, взаємна повага, довіра та злагода, а в кожному домі – родинний затишок, достаток та любов. Миру Україні!

Зі святом вас, любі болградці!

Голова
Начальник районної
військової адміністрації Геннадій БАМБУРА