1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ...

У БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

День Незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

Сьогодні керівництво Болградського району, міської ради та структурні  підрозділи поклали квіти до Меморіалу української Слави на центральній площі м. Болград та вшанували пам’ять всіх загиблих Героїв України, хто віддав життя за свободу та незалежність України, хвилиною мовчання.

З нагоди 31-ї річниці Незалежності України у залі засідань Болградської районної ради відбулись традиційні урочистості.

Начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, голова Болградської міської ради Сергій Димитрієв вручили грамоти від Одеської обласної державної адміністрації, Болградської районної військової  адміністрації та районної й міської рад представникам різних галузей району.

«В день народження держави, у день головного свята усіх українців щиро дякую усім мешканцям району  за натхненний труд, невтомну працю, активну громадську позицію та небайдужість. Все в Україні буде добре, бо вона багата щирими, працьовитими та відважними людьми! Слава українському народові! Слава його Героям! Україні – слава!» – зазначив  у своєму виступі очільник району Геннадій Бамбура.

Цього ж дня керівники Болградського району та представники міської ради відвідали могили загиблих і померлих захисників України, щоб покласти квіти та вшанувати  їх  пам’ять хвилиною мовчання.

Слава Героям! Герої не вмирають!