1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ...

У БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

У другу неділю серпня своє професійне свято відзначають працівники ветеринарної медицини – фахівці однієї з найблагородніших і найпочесніших професій.

Адже недарма кажуть, що медичний лікар лікує людину, а ветеринарний – людство. Завдяки їхній сумлінній праці, відданості обраній справі в районі забезпечується ветеринарне та епізоотичне благополуччя, ветеринарно-санітарна безпека продуктів тваринництва і охорона довкілля.


На урочистості, напередодні свята Дня працівників ветеринарної медицини, завітали представники районної влади – заступник начальника Болградської районної військової адміністрації Дмитро Дімитров та голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв.

Також з професійним святом привітали присутніх начальник Болградського управління Держпродспоживслужби в Одеській області Сергій Атмажов та начальник Болградської районної державної лікарні ветеринарної медицини Марія Назарова.

У ході урочистостей, за вагомий внесок у забезпечення стійкого епізоотичного благополуччя в населених пунктах району, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринного походження, охорони навколишнього середовища, високий рівень ветеринарного обслуговування, любов і співчуття до світу природи та з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини, Почесними грамотами районної державної адміністрації і районної ради були нагороджені ветеринарні медики нашого району.