1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

05 вересня 2022 року начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з головою Болградської районної ради Михайло Садаклієвим та керівниками структурних підрозділів Болградської РВА прийняли участь у селекторній нараді в режимі відеоконференції за участю представників Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Під час селекторної наради розглядалися питання відновлення громад в умовах воєнного та післявоєнного стану, спроможності територіальних громад і районів під час криз, оновлення Державної стратегії регіонального розвитку та пріоритети політики відновлення на найближчі 5-7 років, підвищення спроможності і привабливості служби в органах місцевого самоврядування.

Також, було обговорено питання підтримки громад та державний бюджет 2023 року.

У завершенні наради було обговорено питання особливості виборчого процесу в умовах післявоєнного відновлення, а саме, наслідки заборони політичних партій та недоліки виборчої системи.

Після завершення селекторної наради начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів РВА.