1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АНАСТАСІЯ КОВАЛЕНКО...

НОВИНИ ГРОМАД: АНАСТАСІЯ КОВАЛЕНКО З АРЦИЗА У СКЛАДІ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ ВІЗЬМЕ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ БОКСЕРСЬКОМУ ТУРНІРІ У ПОЛЬЩІ

З 4 до 11 вересня у Польській Гливиці пройде 17 міжнародний боксерський турнір серед жінок-молоді «Silesian Women’s Boxing Championships», в якому змагатимуться українські боксерки під керівництвом Романа Семенишина.

В список учасників турніра увійшла і наша спортсменка – Анастасія Коваленко.

Для Анастасії це вже не перший турнір, який проходить на міжнародному рівні. Влітку спортсменка приймала участь у турнірі “International Boxing Tournament PALANGA MAYOR’S CUP 2022», де зайняла друге місце. Також Анастасія гідно виступила на боксерському турнірі в Латвії, здобувши перемогу у вкрай важких поєдинках.

З 25 серпня на навчально-спортивній базі «Тисовець», в умовах середньогір’я молодіжна збірна, до складу якої входить Анастасія, проходила підготовку до XVII міжнародного турніру з боксу в республіці Польща, Гливіце.

“На протязі всіх зборів Анастасія демонструє хорошу форму, що підтверджується результатами контрольних вправ та завдань, за що звичайно ж дякуємо колезі з Латвії, Янісу Наумову, під керівництвом якого Анастасія тренувалася протягом усього літа”, – розповідає тренер-викладач секції боксу Арцизької ДЮСШ Владислав Лозанюк.

Бажаємо Анастасії точних ударів, гнучкості, вдалих боїв і, звичайно, повернутися з Польщі з перемогою!

За інформацією Арцизької міської ради