1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЯМКОВИЙ РЕМОНТ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЯМКОВИЙ РЕМОНТ ДОРОГИ В СМТ ТАРУТИНЕ

З метою уникнення аварійних ситуацій та створення безпечного руху на дорогах адміністративного центру громади на найбільш пошкоджених ділянках доріг в смт Тарутине розпочався ямковий ремонт.
На час дії воєнного стану органи місцевого самоврядування не можуть вільно здійснювати касові видатки за будь-які види робіт, в тому числі ремонт доріг. Першочерговому фінансуванню підлягають лише соціально захищені статті та виплати. Тому ремонт дороги в Тарутине проводиться власними силами.
За проханням керівництва Тарутинської селищної ради Служба автомобільних доріг Одеської області виділила для ремонту доріг в селищі асфальтну крихту. Ямковий ремонт проводиться також за спонсорської підтримки одного з сільгосппідприємств Тарутинської громади. Таким чином вдалося організувати ремонтні роботи без жодної гривні бюджетних коштів.
До проведення робіт залучені робітники з благоустрою Тарутинської селищної ради, які працюють під керівництвом начальника відділу Степана Чапира.
Незважаючи на складний час та фінансові обмеження місцева влада працює над тим, щоб створювати належні умови для жителів та гостей громади.

За інформацією Тарутинської селищної ради