1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЗАВДАННЯ ВИКОНАНО:...

НОВИНИ ГРОМАД: ЗАВДАННЯ ВИКОНАНО: МІСТ НА В’ЇЗДІ В СЕЛО ВИНОГРАДІВКА БОЛГРАДСЬКОЇ ГРОМАДИ РОЗЧИЩЕНИЙ, ВОДОВІДВІД ПРОКЛАДЕНИЙ

Сильні дощі довгі роки створювали масу проблем мешканцям села Виноградівка Болградської громади, а також водіям, які волею випадку опинялися в цей час на в’їзді або виїзді з цього населеного пункту.

Тому що засміченість русла мосту, розташованого в цьому місці, а також відсутність водовідведення призводило до підтоплення дороги і рано чи пізно могло зруйнувати статуї поряд із прилеглим джерелом.

Ситуацію, що склалася ще тоді, коли село Виноградівка не входило до складу Болградської громади, треба було виправляти. Таке завдання на одній із недавніх апаратних нарад дав Болградський міський голова Сергій Димитрієв інспекції з благоустрою спільно з КП «Горводоканал» Болградської міської ради.

Протягом цього тижня працівники КП «Горводоканал» провели масштабну роботу – і вручну, і за допомогою техніки підприємства очистили русло мосту від мулу, очерету та інших відходів, які сюди стікалися. А головне – вперше проклали водовідведення, яке відтепер не дозволить воді накопичуватися та виливатися брудним потоком на проїжджу частину, ускладнюючи пересування.

Додамо, що усі роботи були призведені за рахунок місцевого бюджету.