1. /
  2. Новини
  3. /
  4. 26 ЖОВТНЯ ЗА РОЗПОРЯДЖЕННЯМ...

26 ЖОВТНЯ ЗА РОЗПОРЯДЖЕННЯМ НЕК УКРЕНЕРГО В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ З 08:00 РОЗПОЧАЛИСЬ СТАБІЛІЗАЦІЙНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ СВІТЛА

Ми робимо все можливе, щоб відключення кожного клієнта тривало не більше, ніж 4 години. Однак воно може повторитися протягом доби через 4 години, якщо Укренерго не відмінить застосування стабілізаційних відключень. Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 10 до 14 ранку, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 18.00 до 22.00 і з 02.00 до 06.00.

Зверніть увагу: можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами. Графік розміщений на сайті ДТЕК Одеські електромережі. Ознайомтеся із ним заздалегідь, розкажіть про нього сусідам, особливо похилого віку, та тим, хто з якихось причин не має доступу до інтернету. Слідкуйте за оновленнями. Зазначаємо, що також трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами, тощо), через які наші клієнти можуть бути без світла.

Якщо у вас після відключення за графіком не з’явилось світло в межах 4-4,30 годин – просимо повідомляти нам про це через канали комунікації: Viber та Telegram бот, через нашу сторінку в соцмережах Facebook. Ми зробимо все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло.

Для того, аби підтримати енергосистему, закликаємо всіх мешканців Одещини споживати електроенергію економно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

Бережіть себе та рідних! Віримо в перемогу!