1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

Сьогодні начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступниками начальника Болградської РВА, заступником військового комісара Болградського РТЦК та СП Володимиром Руснаком, начальником Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області РоманомГалкиним, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка пройшла під головуванням начальника ОВА Максима Марченко.

Під час наради Геннадій Васильович та всі начальники РВА області звітували про стан справ у ввірених районах.Про основні проблемні питання та недоліки у сфері бюджету та фінансів, що виникають у процесі планування та виконання місцевих бюджетів області доповіла директор Департаменту фінансів Одеської ОВА Марина Зінченко.

Директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування Одеської ОВА Володимир Фролов доповів про соціально-економічну ситуацію в Одеській області за 9 місяців 2022 року.Тетяна Дементьєва, директор Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОВА, доповіла про стан підготовки місць для розміщення внутрішньо-переміщених осіб.

Також під час селекторної наради обговорили стан роботи щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури області в умовах воєнного стану та про заходи щодо обмеження споживання електроенергії. З даного питання доповів Антон Шалигайло – директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОВА.Радник начальника Одеської ОВА Ігор Скоромоха доповів про стан захисних споруд цивільного захисту на території Одеської ОВА.

Після завершення селекторної наради очільник району Геннадій Бамбура надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.