1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ШАНОВНІ АГРАРІЇ ОДЕЩИНИ!

ШАНОВНІ АГРАРІЇ ОДЕЩИНИ!

Мінагрополітики затвердило перший перелік отримувачів в рамках Програми підтримки малих агровиробників на загальну суму понад 1,5 млрд грн – в рамках бюджетної підтримки Європейського Союзу. Незабаром виплати отримають 13’960 агровиробників на загальну суму 916’779’807 грн. Для того, щоб отримати кошти, агровиробник має ОБОВ’ЯЗКОВО підписати Договір з Державним фондом підтримки фермерських господарств у своєму електронному кабінеті в системі ДАР.

Для підписання Договору необхідно зробити такі кроки:

1⃣ Знайти Договір в історії Вашої Заявки, КНОПКА “Переглянути” у розділі “Мої заявки”. Також посилання на підписання Договору можна знайти у вкладці “Мої повідомлення” вашого особистого Кабінету в системі ДАР.

2⃣ Натиснути “Підписати”, обрати “Електронний підпис” та накласти свій Кваліфікований електронний підпис, так само як Ви раніше підписували Заявку на допомогу.

Підписання Договору є необхідною умовою для отримання бюджетних коштів на рахунок. Підписати Договір потрібно у термін до 28 жовтня 2022 року☝️Детальніше про затвердження програми читайте за посиланням: https://bit.ly/pershyy_transh_pidtrymky