1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ГЕННАДІЙ БАМБУРА ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ ...

ГЕННАДІЙ БАМБУРА ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ  В ЗАСІДАННІ РЕГІОНАЛЬНОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ З ПІДГОТОВКИ ОБ’ЄКТІВ ДО РОБОТИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД 2022-2023 РОКІВ

18 жовтня 2022 року  начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступником начальника Болградської РВА Вячеславом Куликом та в.о. начальника відділу інфраструктури,   містобудування та архітектури,  житлово-комунального господарства, екології Болградської РВА Віктором Терзи прийняли участь в засіданні регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово –комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2022-2023 років.

Директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності обласної державної адміністрації Антон Шалигайло доповів про деякі питання початку опалювального сезону в Одеській області.

Також під час наради розглядались питання готовності об’єктів житлово-комунального та дорожнього господарства, соціально-культурної сфери, укладання договорів на постачання природного газу, твердого палива підприємствами централізованого теплопостачання та закладами соціальної сфери, результати проведених тренувань з реагування на можливі надзвичайні ситуації, пов’язані з військовою агресією, на об’єктах життєзабезпечення,  накопичення обладнання з резервного енергоживлення та опалення, аварійного запасу матеріалів та облаштування фізичного захисту об’єктів енергетики, водо- та теплопостачання, гідроспоруд тощо.

Крім того, розглядалось питання погашення заборгованості бюджетними установами та організаціями за спожиті енергоносії (природний газ, постачання та розподіл електричної енергії, водо- та теплопостачання).

По завершенню наради обговорили стан готовності до початку опалювального сезону багатоквартирних житлових будинків, в яких створені ОСББ.

Після наради очільник району Геннадій Бамбура надав відповідні доручення керівнику відділу інфраструктури,   містобудування та архітектури,  житлово-комунального господарства, екології Болградської РВА.