1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ДЛЯ БЕЗПЕРЕБІЙНОГО...

НОВИНИ ГРОМАД: ДЛЯ БЕЗПЕРЕБІЙНОГО ФУНКЦІОНУВАННЯ БОЛГРАДСЬКОЇ ЦРЛ У ЦІЛЬОВУ ПРОГРАМУ «ЗДОРОВ’Я» ВНЕСЕНО ЗМІНИ

На черговому засіданні виконавчого комітету Болградської міської ради було розглянуто клопотання КНП «Болградська ЦРЛ» щодо придбання за рахунок коштів місцевого бюджету паливно-мастильних матеріалів вартістю 380,05 тис.грн.
«Сьогодні складно припустити, якою буде зима. Але ми маємо бути готовими до всього. І, якщо, наприклад, ті ж шкільні заклади громади, у разі чого, можуть перейти на дистанційний режим навчання, то лікарня дозволити собі це зробити не може. Не можемо і ми дозволити. Тому прошу підтримати виділення названої суми з метою створення резерву палива для безперебійного функціонування ЦРЛ у разі відсутності електропостачання для забезпечення в умовах військового стану медичної допомоги постраждалим внаслідок військової агресії російської федерації проти України, а також з метою організації стійкого функціонування КНП «Болградська ЦРЛ» в умовах військового стану та забезпечення належних умов для своєчасного та ефективного надання медичної допомоги», – звернувся перед процедурою голосування до членів виконкому міськради Болградський міський голова Сергій Димитрієв.
Його пропозиція була одноголосно підтримана.
Нагадаємо, цього року Болградською міською радою були придбаны потужні генератори на випадок відключення електропостачання. Для їх функціонування і були виділені кошти на придбання необхідного обсягу паливно-мастильних матеріалів.

За інформацією Болградської міської ради