1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКІ СПОРТСМЕНИ...

НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКІ СПОРТСМЕНИ ЗАВЕРШИЛИ НАВЧАЛЬНО-ТРЕНУВАЛЬНІ ЗБОРИ В БОЛГАРІЇ

2 жовтня у болгарському місті Пазарджик пройшов міжнародний турнір із дзюдо, в якому брали участь вихованці секції дзюдо та самбо Арцизької ДЮСШ, що наразі перебувають на зборах у Болгарії.
Про це повідомляє в. о. директора Арцизької ДЮСШ, тренер-викладач секції дзюдо та самбо Сергій Лозанюк.
«Відповідно до регламенту турніру, у ньому брали участь спортсмени 2008-2014 років народження, – розповідає тренер. – Від нашої команди виступили Вікторія Ніколаєва, Армен Айрапетян, Діана Самсоннікова, Олександр Хрістов, Кирило Куртєв».
Підсумки арцизьких дзюдоїстів наступні:
Вікторія Ніколаєва – 2-е місце;
Армен Айрапетян – 3-тє місце;
Діана Самсоннікова – 2-е місце;
Олександр Хрістов – 2-е місце;
Кирило Куртєв – 5-е місце.
«Після завершення змагань ми отримали пропозиції для участі у ще ряді турнірів. Але, на жаль, час не дозволяє їх прийняти. 3 жовтня ми вирушаємо додому, – пояснює Сергій Лозанюк. – Дуже радий, що після такого тривалого простою наші діти отримали можливість вийти на татамі для повноцінних тренувань і набути колосального досвіду міжнародних поєдинків».
Нагадаємо, зараз арцизькі борці пройшли збори в болгарському місті Пловдив на базі спортивного клубу «Gladiаtor». Одночасно з постійними тренуваннями арцизька команда брала участь в усіх змаганнях».
«У такій екстремальній та насиченій спортивними подіями ситуації наші дівчатка та хлопчики не підвели. Виступили з повною самовіддачею! – радіє успіхам своєї команди Сергій Михайлович. – Сподіваюся, досвід міжнародних зустрічей стане початком тісних та активних взаємовідносин не лише для наших дзюдоїстів і самбістів, а й спортсменів з інших видів спорту нашої громади».
Крім тренувань та підготовки до участі в поточних змаганнях, Сергій Лозанюк як керівник Арцизької ДЮСШ провів перемовини з болгарськими колегами щодо можливості проведення подібних зборів з інших видів спорту: футболу, волейболу, спортивної акробатики, боксу та вільної боротьби.
Тому для вихованців інших спортивних секцій Арцизької ДЮСШ є ймовірність з часом також вирушити до Болгарії відточувати свою спортивну майстерність.

За інформацією Арцизької міської ради