1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: В ПАВЛІВСЬКІЙ...

НОВИНИ ГРОМАД: В ПАВЛІВСЬКІЙ ОТГ БУЛИ ПРОВЕДЕДЕНІ ЗБОРИ БАТЬКІВ ТА ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

На минулому тижні були проведедені збори батьків та педагогічних працівників за участі першого заступника сільського голови Анатолія Серек-Басана. Постало гостре питання чи слід віддавати дітей старшої школи на очне навчання?

Обговорення було дуже ємоційне. Батьки розділилися на два табори – перші з нетерпінням чекають зустрічі з вчителями, другі – спираючись на причини небезпеки та умов навчання були проти. Після обговорення всі батьки мали змогу пройти до укриття та на власні очі побачити умови.

Слід зазначити, першими на денну форму навчання вийшли учні початкових класів. З дітьми був проведений інструктаж та пояснення правил поведінки під час небезпеки. При повітряній тривозі всі діти початкових класів прибули до укриття майже за дві хвилини.

Батьки написали заяви, їх проаналізували та прийняли рішення перевести учнів старших класів на змішану форму навчання.
Що це таке?
Змішане навчання — це різновид гібридної методики, коли відбувається поєднання онлайн навчання, традиційного та самостійного навчання.

В умовах воєнного стану важливо забезпечити продовження здобуття освіти дітьми за місцем їх постійного чи тимчасового перебування. Ми повинні зберегти кількість закладів освіти та кількість педагогічних працівників. Ми прагнемо створити безпечне освітнє середовище та забезпечити надання якісних психолого-педагогічних послуг. Під час війни освітяни Павлівського ліцею продовжать працювати.

Вчителі продовжать забезпечувати формування міцних знань, психологічну підтримку, постійно перебуваючи на зв’язку з учнями та батьками.

Наступним до відкриття готуємо Долинівський НВК.

За інформацією Павлівської сільської ради