1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: БОЛГРАДСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА 45 ІНВАЛІДНИХ ВІЗКІВ

Громадська організація Rotary Club Izmail передала Болградській ТГ 45 нових імпортних інвалідних візків, які були розподілені для потреб мешканців між КНП «Районний Центр первинної медико-санітарної допомоги», КНП «Болградська центральна районна лікарня», КУ «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради та КНП “Одеський обласний центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю у м. Болград Одеської обласної ради”.
«Це важлива допомога, за яку ми висловлюємо щиру вдячність громадській організації Rotary Club Izmail Rotary Club Izmail та сподіваємось на подальшу тісну співпрацю», – зазначив Болградський міський голова Сергій Димитрієв.
Додамо, що Rotary поєднує глобальну мережу волонтерів, які присвячують свій час та талант для вирішення найгостріших світових гуманітарних проблем. Вона об’єднує 1,2 мільйона членів із більш ніж 200 країн та географічних районів. Робота ротарійців впливає на життя як на місцевому, так і на міжнародному рівнях.
«Ми щодня вкладаємо свою пристрасть, чесноту та розум у проекти, які матимуть тривалу дію. Вже понад 115 років ми об’єднуємо культури та об’єднуємо континенти, щоб разом відстоювати світ, боротися з неписьменністю та бідністю, постачати людей чистою водою та викорінювати хвороби» – зазначають на офіційному сайті глобальної мережі волонтерів Rotary (https://rotary.org.ua) /).

За інформацією Болградської міської ради