1. /
  2. Новини
  3. /
  4. РОБОЧА ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА БОЛГРАДСЬКОЇ...

РОБОЧА ЗУСТРІЧ КЕРІВНИЦТВА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ТА ПРЕДСТАВНИКАМИ БО «IBC»

Сьогодні заступники начальника Болградської районної військової адміністрації Вячеслав Кулик та Дмитро Дімитров провели зустріч з представниками благодійного фонду «Благодійна організація «International Blue  Crescent Relief and Development Foundation» (Туреччина) спільно з «IBC action medeor BUCAK» (Республіка Молдова) Альоною Курдогло та Валерією Солдатовою.

Мета зустрічі – обговорення потенційних напрямів співпраці між благодійною організацією та Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань Болградської РВА в рамках проекту « Надання гуманітарної допомоги вимушеним ВПО в Одеській області та українським біженцям в Республіці Молдова».

Під час зустрічі обговорили організаційні питання та  механізм подальшої співпраці з питань надання гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування, одягу та ін. Координаційному штабу Болградської РВА.

Альона Курдогло  наголосила на тому, що завдання організації  в тих складних обставинах, які виникли в нашому житті у зв’язку  з воєнними діями, залишаються незмінними – надати гуманітарну допомогу більшою частиною – внутрішньо-переміщенним особам, а також пенсіонерам, інвалідам та малозабезпеченим родинам Болградського району.