1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ТРОЄ ВИХОВАНЦІВ...

НОВИНИ ГРОМАД: ТРОЄ ВИХОВАНЦІВ АРЦИЗЬКОЇ ДЮСШ УЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ З САМБО

Протягом двох днів, з 28 до 30 жовтня, у м. Тернопіль проходив чемпіонат України з самбо серед кадетів. 220 юних спортсменів із 17 областей України боролися за призові місця та право стати членом збірної України, серед яких були три вихованці секції дзюдо та самбо Арцизької ДЮСШ.

Про це повідомляє тренер-викладач секції самбо та дзюдо, в.о. директора Арцизької ДЮСШ Сергій Лозанюк.

«На цих змаганнях Арцизьку громаду представили троє вихованців Арцизької дитячої спортивної школи – Микита Михайличенко, Софія Колєснік (учні Арцизької школи №5) та Ілля Лозанюк (учень Арцизької школи №4)», – розповідає тренер.

Змагання пройшли на дуже високому рівні з дотриманням усіх запобіжних заходів згідно з вимогами воєнного часу. За результатами проведених поєдинків визначиться склад збірної України, яка буде виступати на чемпіонаті Європи з самбо у 2023 році.

«Найголовніше в цих змаганнях – перегляд складу збірної країни, і я дуже радий, що Софія Колєснік своєю майстерною боротьбою завоювала 3-е місце в чемпіонаті України», – ділиться подробицями Сергій Михайлович.

Ілля Лозанюк, також представник Арцизької спортивної школи, який вперше виступає на змаганнях подібного рівня, дійшов до півфіналу, але поступився більш досвідченому борцю. За результатом додаткового поєдинку Ілля посів п’яте місце.

Микита Михайличенко, у якого у вазі було досить багато відомих суперників, не зміг здобути для себе першу важливу перемогу, щоб продовжити участь у змаганнях.

«Загалом наші вихованці виступили непогано, враховуючи складність підготовки. Сподіваюся, до чергового старту ми зможемо підготуватися та виступити ще краще, а поки що треба відпочити та підтягнути навчання», – резюмує Сергій Лозанюк.

Тренер висловлює величезну подяку батькам, які в такий небезпечний час дозволили дітям брати участь у змаганнях, Арцизькому міському голові Сергію Парпуланському за постійну підтримку та сприяння розвитку спорту в громаді та начальнику відділу освіти, молоді та спорту Арцизької міської ради Людмилі Жосан за активну допомогу.

За інфорацією Арцизької міської ради