1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ЗАКЛАДИ ОСВІТИ...

НОВИНИ ГРОМАД: ЗАКЛАДИ ОСВІТИ АРЦИЗЬКОЇ ГРОМАДИ ЗНОВУ СЕРЕД ПРИЗЕРІВ

Бережливе ставлення до природи рідного краю, розвиток обдарованих учнів завжди були одними з пріоритетних напрямів роботи закладів освіти Арцизької громади.

У жовтні місяці Центром дитячої та юнацької творчості було проведено традиційну міську виставку «Екологія природи починається з екології душі» в заочному форматі. Школи представили творчі звіти за такими напрямами:

– «Практична природоохоронна робота»

– «Дослідницько-експериментальна робота»

– «Інноваційна діяльність та передовий досвід»

У напрямку «Практична природоохоронна робота» школи звітували про участь у таких Всеукраїнських акціях як «День довкілля», «День Землі», «День прибирання», «Паркам, скверам бути чистими», «Малі річки», «Чисті прибережні смуги – живі водні плеса», «Галерея кімнатних рослин», «Алея першокласників» та інш.

За підсумками представлених звітів переможцями стали:

І місце – Надеждівський ліцей з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради

ІІ м. Прямобалківський ліцей з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради

ІІІ м. – Арцизький ліцей №5 з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради

– Виноградівський опорний заклад освіти – ліцей з дошкільним відділенням, початковою школою та гімназією Арцизької міської ради

У напрямку «Дослідницько-експериментальна робота» заклади звітували про участь та досягнення в обласних, Всеукраїнських пізнавальних, дослідницько-експериментальних конкурсах таких як«Конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проектів еколого – натуралістичного напряму», «Юний зоолог», «Хакатон «XREALITYECOLOGICALHACK», «Енергія і середовище»,«Мала річка моєї Батьківщини» та інші.

В цьому напряму переможцями стали:

І м.- Арцизький ліцей № 5 з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради

ІІ м. – Надеждівський ліцей з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради

ІІІм. – Виноградівський опорний заклад освіти – ліцей з дошкільним відділенням, початковою школою та гімназією Арцизької міської ради

За напрямом «Інноваційні технології в організації екологічного виховання» представили змістовні сценарії виховних заходів, Виноградівський опорний заклад освіти, Надеждівський ліцей, Центр дитячої та юнацької творчості

Центром дитячої та юнацької творчості з шкільних творчих звітів було сформовано єдиний звіт від закладів освіти Арцизької громади для участі у обласній виставці «Щедрість рідної землі».

За підсумками обласного етапу заклади освіти Арцизької громади посіли почесне призове друге місце.

Вітаємо з перемогою!

За інформацією Арцизької міської ради