1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

22 листопада 2022 року начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступниками начальника Болградської РВА, головою Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим , заступником військового комісара Болградського РТЦК та СП Володимиром Руснаком, начальником Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області Романом Галкіним, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка пройшла під головуванням начальника ОВА Максима Марченко.
Під час наради начальник Болградської РВА та всі начальники РВА області звітували про стан справ у ввірених їм районах.
Учасники наради обговорили питання ефективного завершення бюджетного 2022 року місцевих бюджетів Одеської області з урахуванням бюджетного законодавства в умовах воєнного стану. З даного питання доповіла директор Департаменту фінансів ОДА Марина Зінченко.
Про нагальні питання містобудівної діяльності у розрізі розробки комплексних планів, розвитку містобудівного кадастру, формування адресного реєстру та безбар’єрності проінформувала Надія Бєлєнко, начальник управління з питань містобудування та архітектури ОДА – головний архітектор Одеської області.
Антон Шалигайло, директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності ОДА, доповів про стан роботи щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури області в умовах воєнного стану.
Директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Готко, розповів про облаштування «Пунктів незламності» в Одеській області.
У завершені наради присутні обговорили стан дообладнання рубежів оборони на території Одеської області, з цього питання проінформував радник начальника ОВА Ігор Скомороха.

Після завершення селекторної наради очільник району Геннадій Бамбура надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.