1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З ДНЕМ  ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ УКРАЇНИ

Шановні працівники соціальної сфери району!

Від щирого серця сьогодні хочу привітати із професійним святом людей, чия праця сповнена милосердя і тепла – працівників соціальної сфери!

Соціальний працівник у країні, де значна частина населення потребує державної допомоги і підтримки, – відповідальна та непроста професія. На ваші плечі покладене одне з найважливіших завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян, заснований на принципах індивідуального підходу до кожної людини.

Виконання цієї місії неможливе без доброти, такту, а часом і самозречення. Дякую вам за служіння обраній справі, професіоналізм і витримку, любов і співчуття. Впевнений, що ви і надалі з притаманними вам сумлінням і самовідданістю, спрямовуватимете свої зусилля задля досягнення нової якості життя наших громадян.

Нехай благодатна осіння пора наповнить ваші серця теплом і відчуттям потрібності людям, життя сповниться миром, злагодою, стабільністю, добробутом, любов’ю і впевненістю у майбутнє! Міцного здоров’я вам, щастя,  радості, наснаги. Нехай зроблене Вами, повертається до вaс сторицею! 

Голова

Начальник Болградської                                                             

райдержадміністрації                                                                               Геннадій БАМБУРА