1. /
  2. Новини
  3. /
  4. В ЄДНОСТІ НАША СИЛА

В ЄДНОСТІ НАША СИЛА

Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, працівники соціальної сфери  вносять свій вагомий внесок у розбудову демократичного, громадянського суспільства.

Напередодні святкування Дня працівника соціальної сфери всю свою чуйність та людяність вдалося проявити  на прикладі дев’ятнадцятирічної дівчини з Городненської ОТГ, яка з певних обставин опинилась у складній життєвій ситуації. Майбутня мати  намагалась самотужки впоратися з нелегкою ситуацією, в якій вона опинилася, та ій це не дуже вдалося. Завдяки спільним зусиллям  керівництва  та колективу Болградської районної військової адміністрації, служби у справах дітей РВА, начальника служби у справах дітей Кубейської сільської ради, медпрацівників Болградскої ЦРЛ, які не залишились байдужими до людської трагедії, майбутній матері була надана гуманітарна допомога та вирішується питання, щодо подальшого ії влаштування до Благодійної організації «Центр матері та дитини «Життя». В даному центрі майбутня матір буде забезпечена житлом та усім необхідним для народження дитини.

На обличчі нашої майбутньої породіллі з’явилася посмішка а в очах надія, що у неї та її майбутнього малюка все обов’язково буде добре!

Такі ситуації дають нам можливість зрозуміти, наскільки важливу роль у людській долі відіграють працівники соціальної сфери. Щирі слова вдячності та посмішка на обличчі – це є величезний результат нашої спільної роботи.

Шановні колеги, колектив служби у справах дітей Болградської РВА щиро вітає зі святом  – Днем працівників соціальної сфери! Бажаємо кожному з вас міцного здоров’я, щастя, достатку, витримки , невичерпної енергії для творення добра та вдячності людей. І, звичайно миру та процвітання нашій країні!

Служба у справах дітей Болградської РВА