1. /
  2. Новини
  3. /
  4. У БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ  ПРИВІТАЛИ...

У БОЛГРАДСЬКОМУ РАЙОНІ  ПРИВІТАЛИ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

З нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери, сьогодні, 04 листопада 2022 року, в залі засідань Болградської районної ради  відбулися урочисті заходи.

З початком повномасштабного вторгнення рф перед соціальною сферою постали нові виклики, а основним завданням працівників соціального захисту стало надання допомоги всім хто її потребує, зокрема, людям, які перебувають у складних життєвих обставинах, втратили житло, роботу, здоров’я, втекли від війни в інші області нашої держави

З професійним святом всіх, хто піклується про осіб з інвалідністю, пенсіонерів, дітей-сиріт, ветеранів війни і праці, людей похилого віку, безробітних, малозабезпечених, багатодітних сімей, внутрішньо перемішених осіб, допомагає їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації, привітали керівництво району та громади.

«В умовах широкомасштабної агресії соціальний захист Болградщини  став потужним чинником забезпечення стабільної життєдіяльності суспільства. Для системи соцзахисту району, як і кожного її працівника, цей період став складним випробуванням. Ми витримуємо його із честю, і у цьому заслуга кожного з вас. Разом ми знаходимо прихисток для людей, евакуйованих з охоплених війною територій. Разом вивантажуємо й роздаємо гуманітарну допомогу. Разом з вами налагоджуємо зв’язки з міжнародними організаціями та фондами, координуємо їх зусилля аби жоден з переселенців не залишився поза увагою. Часто ви працюєте на межі людських можливостей, 24/7. За це вам величезна шана. Я вдячний  вам за щоденну виснажливу роботу, за здатність співпереживати й попри усе – допомогти. Вітаю вас з професійним святом. Миру нам! Разом до Перемоги!» – зазначив у своєму звернені до присутніх начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура.

З найкращими побажаннями до привітань приєднались голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв та голова Болградської міської ради Сергій Димитрієв.

Кращих працівників сфери соціального захисту  було нагороджено Почесними грамотами та Подяками Одеської обласної військової адміністрації, Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОВА, Болградської РВА, Болградської районної та міської рад.

Для винуватців свята КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради підготувало невеличкий концерт, на якому пролунали пісні солістів закладу.