1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ВИКОНАННЯ ДОХІДНОЇ ЧАСТИНИ БЮДЖЕТУ...

ВИКОНАННЯ ДОХІДНОЇ ЧАСТИНИ БЮДЖЕТУ БОЛГРАДСЬКОГО РАЙОНУ ЗА ЖОВТЕНЬ 2022 РОКУ

Під час апаратної наради начальника Болградської районної військової адміністрації Геннадія Бамбури було розглянуто питання стану виконання районного бюджету у жовтні 2022 року. З цього питання доповів начальник відділу фінансів районної військової адміністрації Павло Синельников. Він зазначив що, до місцевих бюджетів  Болградського району за жовтень 2022 року (без урахування трансфертів) надійшло 87 255,7 тис. грн., виконання склало – 111,6% , темп росту складає 116,1%.

Виконали план за жовтень 7 громад: Арцизька, Болградська, Бородінська, Городненька, Кубейська, Павлівська та Теплицька .

Незабезпечено виконання планових показників за жовтень місяць по 3 бюджетах: Василівська, Криничненська, Тарутинська.

     ПДФО виконано у жовтні по Болградському району на 113,8 %, темп росту відносно жовтня 2021 року склав 166,0%.

   Виконали план по надходженню ПДФО за жовтень 3 громади: Арцизька, Болградська, Бородiнська.

  7 громад цей вид надходжень не виконали: Павлівська, Теплицька , Василівська, Городненська,  Криничненська, Кубейська та Тарутинська.

     Надходження по платі за землю виконано по Болградському району на 102,5%, темп росту відносно жовтня 2021 року 102,1%.

Виконали план по платі за землю 7  громад: Арцизька,  Болградська, Бородiнська, Городненська,  Криничненська, Павлівська та Теплицька.

   3  громади цей вид надходжень не виконала: Василівська, Кубейська та Тарутинська.

     Надходження єдиного податку  виконано по Болградському району на 125,5%, темп росту відносно жовтня 2021 року 100,1%.

   Виконали план по єдиному податку 7 громад: Арцизька, Болградська, Бородінська, Городненська, Кубейська,  Павлівська та Тарутинська.

   3 громади цей вид надходжень не виконали: Василівська, Криничненська та Теплицька.

      Надходження акцизного податку (роздрібна торгівля підакцизними товарами)          по Болградському району виконано на 46,4%. Темп росту відносно жовтня минулого року склав 35,4 %.

6 громад Болградського району цей показник  виконали:  Болградська, Бородінська, Василівська, Теплицька, Городненська та Павлівська.

  Чьотири громади цей вид надходжень не виконали: Арцизька, Криничненська, Кубейська та Тарутинська.

      Надходження податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки виконано у жовтні по Болградському району на 93,8 %, темп росту відносно жовтня 2021 року 131,1%.

 5 громад виконали план по надходженню податку на нерухоме майно: Бородінська, Болградська, Василівська,  Криничненська  та Павлівська.

Та 5 громад цей вид надходжень не виконали: Арцизька, Городненська, Кубейська, Теплицька та  Тарутинська.     

Павло Анатолійович зазначив, що по Болградському району у жовтні 2022 року виконано три з п’яти основних бюджетоутворючих  показників: ПДФО, єдиний податок та плата за землю, що в свою чергу посприяло виконанню бюджету в цілому за звітний місяць.

До місцевих бюджетів  Болградського району  станом на 1 листопада 2022 року (без урахування трансфертів) надійшло 590 212,8 тис. грн., виконання за 10 місяців становить 100,0%, темп росту 118,0%.

Виконали план за 10 місяців 2022 року 6 громад: Арцизька, Болградська, Городненька, Криничненська, Павлівська та Теплицька.

Не забезпечено виконання планових показників за 10 місяців 2022 року по 4 бюджетах: Василівська, Кубейська, Тарутинська та Бородінська.

За темпом росту відносно жовтня 2021 року спостерігається позитивна динаміка. Дана позитивна динаміка є результатом надходження «податку на доходи фізичних осіб з грошового забезпечення, грошових винагород та інших виплат, одержаних військовослужбовцями та особами рядового і начальницького складу, що сплачується податковими агентами»  та спільної роботи, яка була проведена громадами району з платниками податків та зборів.