1. /
  2. Новини
  3. /
  4. «ДЯКУЄМО ЗА ТЕ, ЩО...

«ДЯКУЄМО ЗА ТЕ, ЩО МИ ЖИВІ» – ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ БОЛГРАДЩИНИ ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ ЗСУ

Сьогодні відважних воїнів, які роблять усе для того, щоб небо над Україною знову стало мирним, привітали зі святом – Днем Збройних Сил України.
За вікову історію української народності наша земля не раз закликала своїх синів стати на її захист: це робили відважні козаки, наші діди-прадіди, визволяючи від нацистського зазіхання, а нині за наше життя та свободу борються українські захисники, які несуть службу у Збройних Силах України.
З цієї нагоди у м. Болграді відбувся святковий захід, під час якого військовослужбовців ЗСУ Болградщини привітали зі святом начальник Болградської районної державної адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, секретар Болградської міської голови ради Віра Ніколаєнко.
Як зазначив начальник Болградської РВА Геннадій Бамбура, сьогодні Збройні Сили – це справді Армія народу, зміцнена добровольцями, підтримана коштами громадян України та з широкою підтримкою волонтерського руху. Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже, фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога. Він побажав присутнім військовослужбовцям доброго здоров’я, міцності духу, бадьорості, мужності й терпіння.
Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів ЗСУ.
За високий професіоналізм, демонстрацію в умовах війни боєздатності, сили духу, волі та відданості, мужність і відвагу у військовій службі в ім’я єдиної, суверенної та незалежної України, вагомий особистий внесок у Велику Перемогу над ворогом військовослужбовці різних формувань Болградського району були нагороджені Почесними грамотами Болградської районної державної адміністрації, Болградської районної та міської рад.
Артисти з КЗ «Центру культури та дозвілля» Болградської міської ради музичними номерами привітали військовослужбовців зі святом.