1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПОДОЛАЄМО НАСИЛЬСТВО РАЗОМ

ПОДОЛАЄМО НАСИЛЬСТВО РАЗОМ

У Болградському районі триває акція «16 днів проти насильства», мета якої – привернути увагу спільноти до актуальних проблем із запобігання і протидії домашньому насильству та торгівлі людьми.

У межах даної акції у приміщенні Болградської районної філії Одеського обласного центру зайнятості представники управління соціального захисту населення та служби у справах дітей Болградської районної державної адміністрації, районної філії Одеського обласного центру зайнятості, КУ «Центр надання соціальних послуг» та служби у справах дітей Болградської міської ради і ювенальної превенції Болградського районного відділу поліції провели семінар для безробітних, які перебувають на обліку, за темою: «Подолаємо насильство разом». Учасників семінару закликали реагувати на випадки насильства, не замовчувати їх, не приховувати та не проходити повз. Розповіли як правильно діяти у випадках, якщо ви стали свідком або жертвою насильства, куди звертатись і де шукати підтримки.

Сьогодні також у будівлі Болградської районної державної адміністрації фахівцями управління соціального захисту населення проведена акція «Стоп насильство!», в якій взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Денис Байлук, заступник голови районної державної адміністрації Вячеслав Кулик та начальник управління соціального захисту населення Олександр Рожков.

Як знак солідарності з тими, хто потерпає від насильства, і символ своєї віри в те, що колись на землі воно буде повністю подолане, учасники акції повязали помаранчевою стрічкою свій одяг. Це офіційний колір протидії насильству, що символізує світле та вільне майбутнє.