1. /
  2. Новини
  3. /
  4. З НАГОДИ ДНЯ ЗСУ...

З НАГОДИ ДНЯ ЗСУ В М. БОЛГРАД ПОКЛАЛИ КВІТІВ ДО МЕМОРІАЛУ СЛАВИ

6 грудня в Україні святкують День Збройних сил. Це свято  тих, хто  сьогодні стоїть на захисті нашої країни та бореться за її незалежність. Свято сильних, мужніх і сміливих людей, які є опорою для своєї країни, рідних і близьких.

З цієї нагоди у м. Болграді на центральній площі відбулось  покладання квітів до Меморіалу Слави. Начальник  Болградської районної державної  адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, секретар  Болградської міської голови ради Віра Ніколаєнко, керівники Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області та різних військових формувань району, структурних підрозділів Болградської міської ради вшанували пам’ять загиблих  воїнів ЗСУ  хвилиною мовчання.  

Крім того учасники заходу вшанували пам’ять загиблих  воїнів біля дошки пам’яті, присвяченої  загиблим воїнам Болградської громади, яка розміщена в районному будинку культури.

Святим обов’язком кожного з нас є пам’ять про Героїв, котрі життя віддали, захищаючи Україну. Болградський район втратив 34 своїх Героїв. Ми також не маємо права забувати про їх осиротілі родини, про тих, хто вижив і потребує нашої з вами уваги та допомоги. Дошка пам’яті  була зроблений спеціалістами КЗ «Центр культури та дозвілля Болградської міської ради».