1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПЕРЕВІРИВ...

НАЧАЛЬНИК БОЛГРАДСЬКОЇ РВА ПЕРЕВІРИВ РОБОТУ «ПУНКТУ НЕЗЛАМНОСТІ»  ТА УКРИТТЯ  НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ КРИНИЧНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Очільник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з Криничненським сільським головою Степаном Веліковим перевірили роботу «Пункту незламності» та укриття навчального закладу в селі Криничне.

Перевіряли облаштування приміщень та забезпечення пунктів: генераторами, приладами обігріву, наявності води, медикаментів та інших речей, необхідних для їхнього автономного функціонування під час тривалого перебування.

На момент перевірки вже встановлене в укритті навчального закладу вентиляційне обладнання та пункт забезпечений доступом до інтернету. Ведуться роботи з доукомплектування

Під час обстеження зазначених об’єктів  начальником Болградської РВА  були виявлені деякі недоліки та надані необхідні доручення відповідальним особам для їх усунення. Також Геннадій Васильович підкреслив, що є необхідність в облаштуванні ще одного приміщення під укриття.