1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РВА З
НОВИМ 2023 РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Шановні мешканці Болградського району!

Від усього серця радий вітати вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця – Новим 2023 роком та Різдвом Христовим!
Завершується ще один непростий для Болградського району та всієї України рік. На жаль, цьогоріч ми зустрічаємо новорічно-різдвяні свята у час повномасштабної війни. За родинним столом багато кому не вистачатиме найдорожчих серцю людей. Хтось міцно тримає оборону на бойових позиціях, а Ангельське воїнство – охороняє нас з небес. Багатьох розділяють війна і кордони…
Завдяки нашим відважним захисникам й волонтерам, Україна сьогодні тримається та вистоює свою незалежність та право бути вільною нацією.
Світло й радість нам дарують не святкові вогні, а тепло наших сердець, єднання та вдячність, які простягаються від наших домівок до фронтових окопів.
Як жодні злі сили не змогли перешкодити народженню Божого дитяти, так ніщо не зможе зупинити нас на шляху до Перемоги! Адже навіть після найтемнішої ночі завжди настає світанок.
Тому дуже хотілося б, щоб усі негаразди, проблеми, гіркота втрат та нездійснених сподівань залишилися у році, що минає.
А у році прийдешньому аби здійснилося найзаповітніше – повернувся мир у наш рідний Український дім, а з ним – і добробут, благополуччя та злагода. Окрім того, необхідно й далі підтримувати ЗСУ та працювати заради Великої Перемоги.
Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове побажаємо один одному миру, оптимізму та віри в свої сили задля щастя своєї родини та процвітання нашої країни. Подаруйте своїм близьким найдорожче та найцінніше – любов, турботу та увагу.

УКРАЇНА Є Й БУДЕ!

ЗІ СВЯТОМ!

Начальник
Голова Болградської
райдержадміністрації

Геннадій БАМБУРА