1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКА ГРОМАДА...

НОВИНИ ГРОМАД: АРЦИЗЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА ДОПОМОГУ ВІД ІНОЗЕМНИХ ПАРТНЕРІВ ДЛЯ ОБЛАШТУВАННЯ МІСЦЯ КОМПАКТНОГО ПРОЖИВАННЯ ВПО

В межах співробітництва з німецькою компанією-виконавцем Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) у рамках «Програми ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» Арцизька громада отримала 900 кв.м. металевого профілю.
Будівельний матеріал буде залучено для проведення ремонту покрівлі будівлі колишньої амбулаторії у с. Виноградівка, де наразі облаштовують місце компактного проживання для внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомив Арцизький міський голова Сергій Парпуланський на своїй сторінці у Фейсбук.

“Після введення воєнного стану через російську агресію перед нами постало питання розселення внутрішньо переміщених осіб. В деяких населених пунктах громади ми почали облаштовувати місця компактного проживання. Одним із таких стала будівля колишньої амбулаторії у с. Виноградівка.
Аби якнайшвидше завершити облаштування будівлі для прийому переселенців, ми звернулися по допомогу до наших іноземних партнерів.
В межах співробітництва з німецькою компанією (GIZ) у рамках «Програми ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» наша громада отримала 900 кв.м. металевого профілю, який буде залучено для проведення ремонту покрівлі будівлі”, – поділився Сергій Парпуланський.

Міський голова висловив подяку партнерам за своєчасну допомогу та підтримку.

Нагадаємо, 28 грудня 2021 року у рамках «Програми ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» Арцизька громада підписала Меморандуми про співпрацю з німецькою компанією-виконавцем Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), що розширює партнерства проєкту до 71 громади.
Проєкт співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

За інформацією Арцизької міської ради