1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: УЧНІ ТА...

НОВИНИ ГРОМАД: УЧНІ ТА ПЕДАГОГИ ПІДГІРНЕНСЬКОГО ЛІЦЕЮ ТАРУТИНСЬКОЇ ГРОМАДИ АКТИВНО ПІДТРИМУЮТЬ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

На минулому тижні у Підгірненському ліцеї відбулася акція «Подарунок солдату». Учнівський та педагогічний колектив ліцею вирішили підтримати захисників, зробивши для них невеличку радість. Було зібрано 11 наборів подарунків, які відправлені нашим землякам на місця дислокації: в Донецьку та Харківську області.
Так, учні та їх батьки, а також класний керівник 5 класу принесли для воїнів те, що кожному під силу: листи, малюнки, окопні свічки, теплі шкарпетки, білизну, солодощі, каву, чай, мед, варення, тушонку, засоби гігієни та багато іншого. Усе це надіслали через відділення «Нова пошта» для нашого земляка захисника та його побратимів.
Також до наших воїнів відправилась з «Нової пошти» частинка любові, добра та вдячності від батьків та учнів 6 класу
А учні 4 класу приймали у себе в класі гостя. До них завітав військовослужбовець – випускник Підгірненського ліцею. Педагогічний та учнівський колектив радо прийняли захисника. Діти із захопленням слухали розповіді про армійські будні військових і задавали запитання, фотографувалися. Дітлахи передали Сергію та його побратимам: поробки, малюнки, рукотворні обереги. За допомогою батьків зібрали посилку зі смаколиками для воїнів.
На виховну годину до 2 класу також завітав захисник України, мешканець с.Підгірне. Діти отримали незабутні враження, слухаючи розповіді про нелегкі бойові будні мужніх військовослужбовців. Учні та батьки класу приєдналися до акції “Подарунок солдату” та зібрали посилку зі смаколиками власного приготування.
Такі зустрічі виховують у молодого покоління почуття патріотизму, громадянської свідомості, відчуття причетності до подій, які переживає наша країна.
Велике спасибі учням і батькам за участь в акції “Подарунок солдату”, які вклали частинку свого добра та вдячності. Щира подяка всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу. Дякуємо кожному за свій внесок у велику справу!
Разом до Перемоги! Слава Україні!

За інформацією Тарутинської селищної ради