1. /
  2. Новини
  3. /
  4. НОВИНИ ГРОМАД: ВДАРИЛИ ПО...

НОВИНИ ГРОМАД: ВДАРИЛИ ПО БЕЗДОРІЖЖЮ ГРЕЙДУВАННЯМ

Як відомо, капітальні ремонти доріг у країні було вирішено відкласти до кінця війни. Але це не означає, що про їхній стан забули зовсім у Болградській громаді, де протягом цього року проводилися ямкові ремонти, укладання плит та грейдування.
Близько 300 тисяч гривень з бюджету громади було направлено на грейдування ґрунтових доріг на всіх 16 вулицях та в одному провулку в селі Владичень Болградської громади.
«Так, це не капітальний ремонт, але грейдування суттєво покращило стан сільських доріг, які не бачили цієї процедури років сім точно. Підрядник, який виконував ці роботи сучасним бульдозером Caterpillar, впорався на відмінно. Тепер на багатьох ділянках немає глибоких вибоїн і ям, які значно ускладнювали пересування як пішоходів, так і транспорту. Хочу висловити величезну подяку Болградському міському голові Сергію Димитрієву, керівнику КП “Горводоканал” Анатолію Ільченку та працівникам підприємства, а також підряднику Ернесту Шахназаряну», – поділилася Марія Ігнатова, староста села Владичень.
Зазначимо, що подібні роботи планується здійснити наступного року і в інших населених пунктах Болградської громади.

За інформацією Болградської міської ради