1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВЗЯВ УЧАСТЬ...

ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВЗЯВ УЧАСТЬ В СЕЛЕКТОРНІЙ НАРАДІ ОДЕСЬКОЇ ОВА

28 грудня 2022 року  начальник Болградської районної військової адміністрації Геннадій Бамбура спільно з заступниками начальника Болградської РВА,  головою Болградської районної  ради Михайлом Садаклієвим ,  заступником військового комісара Болградського РТЦК та СП Володимиром Руснаком, представником Болградського районного відділу поліції ГУ НП в Одеській області Олексієм Болотовим, керівниками структурних підрозділів Болградської РВА та головами громад району взяли участь в селекторній нараді Одеської обласної військової адміністрації, яка пройшла під головуванням першим заступником начальника ОВА Борисом Волошенковим.

Під час наради начальник Болградської РВА та всі начальники РВА області звітували про стан справ у ввірених їм районах.

Учасники наради обговорили питання забезпечення охорони правопорядку під час новорічних та різдвяних свят. З даного питання доповів начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Микола Семенишин.

Про заходи щодо забезпечення цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, пожежної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб у святкові дні проінформував Ігор Будаленко – т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України в Одеській області.

Володимир Фролов, директор Департаменту економічної політики та стратегічного планування, доповів про роботу бізнесу під час новорічних свят.

Директор Департаменту охорони здоров’я Наталія Одарій-Захар’єва, розповіла про роботу  закладів охорони здоров’я у святкові дні.

У завершені наради присутні обговорили  роботу «Пунктів незламності» та стаціонарних пунктів обігріву на території Одеської області, з цього питання проінформував директор Департаменту з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Сергій Готко.  

Після завершення селекторної наради очільник району Геннадій Бамбура надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів Болградської РВА та головам громад району.