1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВІДВІДАВ СЕЛО...

ОЧІЛЬНИК РАЙОНУ ВІДВІДАВ СЕЛО ЗАДУНАЇВКУ АРЦИЗЬКОЇ ГРОМАДИ

З  робочим візитом начальник Болградської районної державної (військової) адміністрації Геннадій Бамбура  відвідав с. Задунаївку Арцизької громади, де перевірив роботу та облаштування пунктів незламності  та обігріву.

Під час зустрічі очільника району зі старостою Дмитром Нєновим був обговорений  стан виконання дохідної частини місцевого бюджету, нагальні потреби населення та проблемні питання, з якими стикається староста села під час своєї діяльності.   

Начальник Болградської РВА ознайомився з роботою соціальних об’єктів населеного пункту: будинком культури, спортивної інфраструктури, загально освітнього закладу (школою), в якому проводяться ремонтні роботи з переведення дитячого садочка до зазначеної будівлі. Також він перевірив  стан готовності захисної споруди  в навчальному закладі та її забезпечення  усім необхідним для перебування учнів. Ознайомився з освітнім процесом закладу.

Під час відвідування закладу освіти, старості та директору навчального закладу  надані доручення для  усунення деяких виявлених недоліків.

Крім того, було обговорено питання забезпечення усім необхідним  внутрішньо переміщених осіб, які на даний час мешкають в населеному пункті.

Геннадій Васильович наголосив на тому, що ми маємо готуватись до складної зими, для того щоб допомогти якомога більшій кількості людей у складних ситуаціях та необхідно облаштувати ще один пункт незламності у залі будинку культури.

 У завершенні робочого візиту, начальник Болградської районної державної (військової) адміністрації Геннадій Бамбура, відвідав Меморіальний музей філії Одеського літературного музею та ознайомився з представленими експонатами.