1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРЕДСТАВНИКІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПРИВІТАЛИ...

ПРЕДСТАВНИКІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ

День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт і зростання міст і селищних громад.
7 грудня в місті Болград відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. На святі були присутні заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівській, голова Болградської районної державної адміністрації Геннадій Бамбура, голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв, секретар Болградської міської ради Віра Ніколаєнко, голови та працівники усіх громад Болградського району, депутати районної, міських, селищних, сільських рад, керівники районних установ, організацій.
«Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, лідерів територіальних громад, умілих організаторів, що в наш нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей. В цей урочистий день засвідчую свою повагу та висловлюю слова вдячності депутатському корпусу районної, міської, селищної, сільських рад, керівникам і працівникам органів місцевого самоврядування та виконавчої влади за співпрацю, взаєморозуміння у розв’язанні існуючих проблем територіальних громад району. На ваших власних плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів. Сподіваюсь, що нас і надалі буде об’єднувати спільна відповідальність та спільна злагоджена робота заради наших людей та їх добробуту. Особливі слова подяки висловлюю ветеранам місцевого самоврядування. У цей святковий день щиро зичу всім, хто працює на благо територіальних громад наполегливості, мудрості і нових здобутків, міцного здоров’я, миру на нашій благословенній землі, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і задумів», – зазначив у своїй привітальній промові Геннадій Васильович.
За самовідданість у роботі, заслуги у спільному прагненні підвищення спроможності кожної громади та поліпшення якості життя кожного її жителя, забезпечення ефективної співпраці з органами виконавчої влади, високий професіоналізм представники місцевого самоврядування були нагороджені Почесними грамотами Одеської обласної ради, Болградської районної військової адміністрації, Болградської районної та міської ради.
Артисти КЗ «Центр культури та дозвілля» Болградської міської ради підготували декілька номерів для присутніх.