1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РДА...

ПРИВІТАННЯ НАЧАЛЬНИКА БОЛГРАДСЬКОЇ РДА З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

Дорогі захисники України!

Від щирого серця вітаю Вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України!

Це свято незламних воїнів – тих, хто стоїть на захисті нашої країни та бореться за її незалежність. Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, які є опорою для своєї країни, рідних і близьких Сьогодні на плечі Збройних Сил України покладена священна місія – боронити рідну землю від окупантів та забезпечити мирне життя свого народу. Ви створені з Героїв, які щоденно своїм життям платять за нашу Незалежність. Щодня ми дякуємо Вам за новий світанок, за можливість вільно дихати у своїй країні.

Ми низько вклоняємося всім солдатам і офіцерам Болградського району, які щодня щиро, вірою і правдою служать українському народові, та ціною власного життя стоять на варті нашої держави.

Святим обов’язком кожного з нас є пам’ять про Героїв, котрі життя віддали, захищаючи Україну. Болградський район втратив 34 своїх Героїв. Ми також не маємо права забувати про їх осиротілі родини, про тих, хто вижив і потребує нашої з вами уваги та допомоги.

У цей святковий день зичу Вам незламної волі. На вашій сміливості, відданості та небайдужості тримається надія всього нашого народу на мирне небо. Міцного вам здоров’я, добробуту та родинного затишку!

СЛАВА УКРАЇНІ!

СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ!

УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!

Начальник

Голова Болградської

райдержадміністрації

Геннадій БАМБУРА