1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ

ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ

Днями в Тарутинській селищній раді проведений «Ярмарок вакансій», який був організований фахівцями Тарутинської районної філії Одеського обласного центру зайнятості. Проведення ярмарку вакансій займає важливе місце в пошуку роботи для безробітних.

В заході взяли участь: заступник Тарутинського селищного голови Валерій Дундер, директор Тарутинської РФ ООЦЗ Василь Іванов, заступник начальника відділу надання соціальних послуг РФ ООЦЗ Людмила Крамчанінова та фахівці філії.

Відкриваючі «Ярмарок вакансій», заступник Тарутинського селищного голови Валерій Дундер охарактеризував ситуацію на ринку праці Тарутинщини в період воєнного стану та важливість дотримання норм трудового законодавства і легалізації найманої праці.

На ярмарку були представлені актуальні вакансії від роботодавців Тарутинщини Болградського району.

З роботодавців у ярмарку прийняли участь 22 представника, які запропонували 3 вакансії у галузях переробки та виробництва продукції та 28 шукачів роботи. Всі бажаючи мали можливість ознайомитись з організаціями та підприємствами, які мали вакансії, та отримати відповіді на свої запитання щодо умов праці, режиму роботи та заробітної плати.

За результатами заходу 3 особи із числа безробітних домовились про майбутнє працевлаштування.

Фахівець відділу надання соціальних послуг Тарутинської районної філії Олена Куліш поінформувала всіх присутніх про можливість навчання та отримання професії на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державного центру зайнятості, ознайомила з умовами навчання, матеріально-технічною базою навчального закладу, переліком професій та широким спектром напрямів навчання.

Людмила Крамчанінова поінформувала безробітних та власників малого бізнесу про запроваджені Міністерствомекономіки України грантидля фінансової допомоги на порталі «Дія», умови надання мікрогранту, та про можливість проходження короткострокового курсу за напрямком «Державна програма Е-робота» в Одеському ЦПТО.

Підводячі підсумки роботи «Ярмарку», директор Тарутинської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Василь Іванов подякував представникам роботодавців та соціальних партнерів за підтримку і тісну співпрацю.

За інформацією Тарутинської селищної ради