1. /
  2. Новини
  3. /
  4. ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ...

ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ БОЛГРАДСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

Сьогодні перший заступник  начальника Болградської РВА Денис Байлук взяв участь у засіданні сесії Болградської районної ради VIII скликання.

 На початку засідання Денис Олександрович ознайомив депутатів про стан  справ у районі та про забезпечення роботи та стабілізації енергосистеми в Болградському районі.

До порядку денного було включено 7 питань, які попередньо були детально опрацьовані на засіданнях постійних комісій районної ради.

Депутатами під час засідання були внесенні зміни та доповнення до Регламенту Болградської районної ради та районний бюджет Болградської району на 2023 рік.

Під час засідання сесії було затверджено структуру та чисельність виконавчого апарату Болградської районної ради Одеської області.

Підтримано та затверджено вихід Болградської районної ради зі складу засновників Фонду підтримки підприємства у Болградському районі а також виконання бюджетів об’єднаних територіальних громад Болградського району за 10 місяців 2022 року.

          За підсумками злагодженої роботи депутати опрацювали депутатські запити депутатів районної ради та прийняли ряд інших рішень.